Femei active pentru integritate și responsabilitate - comunicat de presă

Comunicat de presă

Continuă înscrierile în programul "Femei active pentru integritate şi responsabilitate"
 

Următoarele informaţii sunt utile mai ales reprezentantelor sexului frumos. Dacă aveţi studii minime obligatorii de VIII sau X clase şi doriţi să vă îmbunătăţiţi şansele de a vă găsi un loc de muncă, Universitatea Spiru Haret vă invită să participaţi la două programe de formare profesională - primul este cel de calificare pentru lucrător în comerţ, iar cel de-al doilea este în domeniul antreprenoriatului. Aveţi la dispoziţie şi luna ianuarie pentru a vă înscrie.

450 de doamne cu vârste cuprinse între 25 şi chiar peste 40 de ani, au posibilitatea de a participa la acest program de calificare ce face parte dintr-un nou proiect POSDRU implementat de Universitatea Spiru Haret, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Transparenţă.

Proiectul intitulat "Femei active pentru integritate şi responsabilitate", este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Doamnele şi domnişoarelor care vor să participe la cele 2 programe de formare profesională, cel de calificare pentru lucrător în comerţ şi cel din domeniul antreprenoriatului, trebuie să aibă studii minime obligatorii de VIII sau X clase.
Pentru a se înscrie, au nevoie de o serie de acte, printre care:
1. Formular înregistrare în grupul țintă
2. Declarație prelucrare date personale
3. Declaratie de apartenență grup țintă
4. Copie CI
5. Copie Certificat naștere
6. Copie certificate căsătorie (în cazul schimbării numelui)
7. Copie după ultimul act de studii absolvite sau copie după foaia matricolă dacă persoana în cauză nu are diplomă de bacalaureat
8. Adeverință medicală cu specificația clinic sănătos pentru curs
9. Adeverință privind statutul pe piața muncii

Important de reţinut este faptul că înscrierile pentru programul calificare şi pentru cursul de antreprenoriat se vor face în ordine cronologică, în funcţie de momentul solicitării.

Dacă îndepliniţi condiţiile enumerate mai sus, puteţi solicita detalii suplimentare la adresa fair@spiruharet.ro