Gale

Conferința națională de închidere a proiectului

Femei Active pentru Integritate și Responsabilitate”

Transparency International România și Universitatea “Spiru Haret” au organizat luni, 7 decembrie, conferința națională de închidere a proiectului FAIR - “Femei active pentru integritate și responsabilitate”.

În cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai importante rezultate obținute în urma a 19,5 luni de implementare, lecții învățate, sustenabilitate și oportunități create în urma derulării acestui proiect.

In data de 27.11.2015 a avut loc Gala de premiere a Concursului cu premii pentru initiative antreprenoriale

 

Gala de premiere s-a realizat in cadru festiv, in Bucuresti, la HOTEL RIN GRAND –   BUCURESTI.

 La aceasta gala au fost  invitate sa participe toate concurentele  ale caror planuri de afaceri au fost desemnate castigatoare.

Gala premiere - administratie publica

În data de 17 septembrie 2015 s-a desfășurat gala de premiere pentru activitatea A6. Concursuri cu premii pentru inițiative de combatere a inegalităților dintre femei și bărbați pe piața muncii pentru categoria reprezentanți ai Administrației Publice. Gala s-a desfășurat în cadrul hotelului Rin Central, sala Mircea Eliade. Evenimentul a început la ora 11:00 și  s-a finalizat la 14:00, timp în care a fost făcută o scurtă prezentare a concursului și s-au înmânat diplome câștigătorilor.

Lista castigatorilor reprezentanti din Administratia Publica.

În data de 19 septembrie 2015 s-a desfășurat gala de premiere pentru activitatea A6. Concursuri cu premii pentru inițiative de combatere a inegalităților dintre femei și bărbați pe piața muncii pentru categoria reprezentanți din Mass Media. Gala s-a desfășurat în cadrul hotelului Rin Central, sala Mircea Eliade. Evenimentul a început la ora 11:00 și  s-a finalizat la 14:00, timp în care a fost făcută o scurtă prezentare a concursului și s-au înmânat diplome câștigătorilor.

Lista castigatorilor reprezentanti din Mass Media.

În data de 18 septembrie 2015 s-a desfășurat gala de premiere pentru activitatea A6. Concursuri cu premii pentru inițiative de combatere a inegalităților dintre femei și bărbați pe piața muncii pentru categoria reprezentanți ai organizațiilor societății civile. Gala s-a desfășurat în cadrul hotelului Rin Central, sala Mircea Eliade. Evenimentul a început la ora 11:00 și  s-a finalizat la 14:00, timp în care a fost făcută o scurtă prezentare a concursului și s-au înmânat diplome câștigătorilor.

Conferinţa de presă „Femei active pentru integritate şi responsabilitate"

31 iulie 2014, ora 9:00, Sala Radio

Peste 700 de femei din toată ţara vor beneficia de programe gratuite de calificare şi formare pentru a-şi înfiinţa şi conduce propria afacere, respectând principiile integrităţii şi eticii în afaceri. Cursurile vor fi organizate de Asociaţia Română pentru Transparenţă | Transparency International Romania şi Asociaţia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin în cadrul proiectului “Femei active pentru integritate şi responsabilitate”, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

In cele 18 luni de implementare a proiectului vor fi organizate 36 de cursuri, la finalul cărora participantele vor primi certificate de atestare a competenţelor. De asemenea vor fi organizate ateliere de lucru pentru identificarea bunelor practici în vederea sprijinirii principiului egalităţii de şanse la care vor participa reprezentante din cadrul administraţiei locale şi centrale, experţi şi operatori mass-media şi reprezentantele organizaţiilor societăţii civile.

Centrul de resurse pentru formare şi dezvoltare antreprenorială creat va oferi consultanţă de specialitate pentru iniţierea şi dezvoltarea de afaceri, crearea şi implementarea mecanismelor de conformitate necesare unei afaceri curate şi sustenabile şi va organiza activităţi de networking pentru beneficiare. Acest Centru îşi va continua activitatea şi după finalizarea proiectului, fiind un instrument eficient de promovare a egalităţii de şanse.