Testimoniale

Vasile Gabriela

Având-o ca formator pe conf. univ. dr. Laura Patache, am învăţat lucruri care îmi vor fi indispensabile atunci când mă voi angaja în domeniul comercial. Mă bucur că se organizează astfel de cursuri, extrem de necesare pentru a dobândi cunoştinţe atât practice, cât şi teoretice într-un domeniu de real interes pe piaţa muncii.

Dragomir Simona-Ionela

Consider că participarea la cursul de lucrător în comerţ a reprezentat o nouă oportunitate. Mă bucur că am avut ocazia de a participa la acest curs şi mulţumesc pentru profesionalismul cu care aţi organizat totul şi căldura sufletească cu care ne-aţi susţinut. Cursurile sunt foarte bine sintetizate şi la obiect, fiind utile şi necesare, iar doamnei formator Conferenţiar univ. dr. Laura Patache îi apreciez implicarea şi disponibilitatea.

Pericică Mihaela Mirela

Totul e bine pus la punct.Nu am comentarii pentru că totul se desfăşoară conform programului aprobat, în locaţiile Universităţii Spiru Haret cu profesori remarcabili.

Tatu Cristina Liliana

Cursul de calificare lucrător în comerţ a fost foarte interesant şi mi-a oferit multe informaţii utile care cu siguranţa mă vor ajuta în desfăşurarea activităţii în viitor. Doamna formator Laura Patache ne-a prezentat cursul într-o manieră foarte explicită şi plăcută.

Ilie Florica

Am urmat cursul de Lucrător în comerţ din cadrul proiectului FAIR având ca formator pe doamna Conferenţiar Universitar Doctor Laura Patache. Apreciez că în cadrul cursului am avut acces la multe informaţii utile care îmi vor fi de folos pe viitor.

Iacob Elena-Manuela

Cursul de lucrător în comerţ pot spune că este foarte bine structurat, am dobândit foarte multe cunoştinţe, iar colectivul este de excepţie. Aici am întâlnit profesionalism, organizare excepţională, serviabilitate şi noţiuni accesibile şi pe înţelesul tuturor. Doamna formator Conferenţiar univ. dr. Laura Patache a făcut acest curs foarte plăcut şi uşor de înţeles. Vă mulţumesc pentru şansa oferită!

Vreto Oţelea Andreea

Participarea la acest curs a fost pentru mine o reală plăcere, o sursă de acumulare de informaţii şi instruire eficientă în meseria de lucrător comercial. Cursul este bine structurat şi uşor de parcurs. Doamna profesoara Patache Laura este un cadru didactic cu adevărat deosebit, întotdeauna ne-a explicat pe înţeles noţiunile din cadrul acestuia şi ne-a oferit toate materialele necesare pentru aprofundarea lor.

Cristina Cleşiu

Cursul de lucrător în comerţ este unul foarte interesant, util femeilor. Pe lângă faptul că ne ajută să învăţăm tot ceea ce ar trebui să ştim legat de această profesie, cursul ne oferă şi o calificare. Consider că îmi va aduce în viitor o şansă mai bună în vederea angajării.

Pipiaua Oana Gabriela

Cursul lucrător în comerţ mi s-a părut important mai ales pentru faptul că prin intermediul lui, cursantele se pot integra mai uşor pe piaţa muncii. Cu ajutorul lui ne-am însuşit noi cunoştinţe în domeniul comerţului. Am fost mulţumită de prezentările făcute, de formator, de dezbateri şi de chestionare. Mulţumesc!

Cinzeacă Georgeta Florina

Participarea mea la acest curs a fost o experienţă instructivă şi în acelaşi timp benefică pentru viitorul meu. În cadrul cursului am învăţat lucruri noi, pe care nu le ştiam şi care îmi vor fi de un real folos. Am avut în persoana Dnei Laura Patache un formator foarte bun care a ştiut să ne predea cursul pe înţelesul nostru şi cu răbdarea necesară de a explica neclarităţile apărute pe tot parcursul desfăşurări acestuia.

Pages